Lifestyle

Vintage summer, kostumet e banjos retro

Autori: Gazeta inFokus 12:58 | 17 May 2017

Në kodin e veshjes së plazhit më shik është e pamundur të mos kesh një të tillë: dhe flasim për kostumet e banjës të stilit vintage, që prej disa stinësh kanë prekur edhe më të rinjtë.

Kjo ndoshta për të ndjekur modën retro, për veshjen e butë apo për komfortin absolut. Këtë stinë do të jenë një nga veshjet e preferuara.

Ato janë qoftë me dy pjesë, me kilota me bel të lartë, dhe recipeta, apo trupore. Zgjedhja është e juaja.

Rritje e frikshme e kërkesave për kompensim të dëmeve të lehta

Të tjera