Fun & Video

Video/ Shpiket maska që të mbron nga koronavirusi dhe të lejon të hash ushqim pa e hequr

Autori: Gazeta inFokus 14:50 | 21 May 2020

Shpikësit izraelitë kanë zhvilluar një maskë që të mbron nga koronavirusi dhe të lejon të hash ushqim pa e hequr atë. Një pajisje e cila e bën vajtjen në një restorant më pak të rrezikshme.

Në këtë video shihet sesi është e krijuar kjo lloj maske, e cila hapet tek hapësira e gojës duke u komanduar nga distanca. Në këtë mënyrë njerëzit lejohen të hanë ushqim pa e hequr maskën.

Të tjera