Lajme

Vetura të shumta në Petrol Company me rastin e uljes së çmimeve në Benzinë dhe Diesel

Autori: Gazeta inFokus 10:52 | 23 June 2022

Edhe këtë herë si herave të tjera, Petrol Company ka befasuar klientë te saj, duke zbritur çmimet në kohën e duhur, ku në tërë vendin çmimet e derivateve janë shumë të larta.

Petrol Company në Ditën e Verës, ka dalur me një super ofertë për klientët e saj, duke bërë zbritje të madhe në derivatet benzinë dhe diesel.

Në artikull i gjeni të bashkangjitura fotografitë, kushihen kolona të veturave duke u furnizuar. Vërehet që një ofertë e tillë ju është nevojitur qytetarëve, pas ngritjeve të më dha të çmimeve në derivate kohëve të fundit.

Petrol Company gjithmonë është dalluar për cilësi dhe çmime më të lira në vend, andaj shfrytëzoni ofertën edhe ju deri më 26 Qershor, furnizohuni me benzinë me çmim: 1.70 euro dhe diesel 1.85 euro, në të gjitha pikat e saj.

Të tjera