Fun & Video

Vetëm dy për qind e njerëzve mund të gjejnë më shumë se tri dallime në këto fotografi

Autori: Gazeta inFokus 10:42 | 02 June 2021

Shikoni me kujdes këto dy fotografi në dukje identike dhe përpiquni të gjeni më shumë se tri dallime.

Ndoshta është e vështirë, por jo e pamundur sepse ka më shumë se tre prej tyre.

Disa thonë që edhe pse detyra është “e lehtë” në shikim

njerëzve arrijnë të gjejnë më shumë se 3 dallime.

Nëse nuk keni arritur, t’ju ndihmojmë:

1. madhësia e “pistës së helikopterit” në një nga ndërtesat,

2. kulmi i njërës prej ndërtesave në foton në të majtë, e cila nuk është në foton në të djathtë,

3. gjatësia e veshjes së vajzës ulur në çati,

4. gardh nën këmbët e vajzës që nuk është në foton e parë…

Të tjera