Lajme

Veç 14 për qind e zyrtarëve të lartë të Kosovës, e kanë bërë deklarimin e pasurisë

Autori: Gazeta inFokus 13:56 | 20 March 2023

Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit (APK) ka ftuar zyrtarët që obligohen me ligj, qe ta bëjnë sa më parë deklarimin e pasurisë

Agjencia ka njoftuar se deri më tani vetëm 14 për qind e zyrtarëve të lartë e kanë bërë deklarimin

“685 zyrtarë, rreth 14.4 për qind, kanë dorëzuar deklarimin e pasurisë përmes platformës elektronike. 1059 zyrtarë, rreth 22.3 për qind, kanë filluar plotësimin e deklarimit të pasurisë. Deklarimi i rregullt i pasurisë ka filluar me 1 mars dhe përfundon me 31 Mars. Agjencia tashmë ka vënë në funksion deklarimin elektronik të pasurisë”, thuhet në një komunikatë të APK-së.

Transfero studimet në Universum dhe merr diplomë të fuqizuar nga Universiteti më i madh në SHBA!

Të tjera