Vdes Martti Ahtisaari

Ka vdekur ish-presidenti finlandez Martti Ahtisaari. Ai vdiq në moshën 86-vjeçare. Kush ishte Ahtisaari? Martti Ahtisaari është ish president finlandez. Ai u emërua ambasador në Tanzani nga viti 1973-76, në vitin 1977 u emërua Komisionar i Kombeve të Bashkuara për Namibinë dhe më pas përfaqësues special i sekretarit të përgjithshëm për këtë vend që do të çonte … Continue reading Vdes Martti Ahtisaari