Lajme

Vazhdon seanca plenare e Kuvendit të Kosovës

Autori: Gazeta inFokus 06:50 | 26 November 2021

Sot vazhdon seanca plenare e Kuvendit të Kosovës.

Rendi i ditës

5. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-065 për Produktet Biocide,

6. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 08-L-022 për identifikimin elektronik dhe shërbimet e besuara në transaksionet elektronike,

7. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-029 për punimet nga metalet e çmuara,

8. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë së Statistikave të Kosovës për vitin 2020,

10. Zgjedhja e zëvendësdrejtorit të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit,

11. Zgjedhja e anëtarëve të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës.

Vendi: Salla e seancave plenare Koha: 10:00

Të tjera