Kulturë

Valentina Lekiqi boton dy libra për fëmijë

Autori: Gazeta inFokus 13:46 | 21 September 2023

“Albumi i shokëve të mi” është titulli i përbashkët i dy librave të shkruar nga autorja Valentina Lekiqi, i cili u botua nën e shtëpisë botuese “Koliqi”.

Të dy librat e shkruar nga Lekiqi janë libra për shokët dhe shoqet.

Autorja kujdes të veçantë në përmbajtjen e këtij libri i ka kushtuar pjesës së afirmimeve, të cilat, sipas psikologëve dhe motivuesve, zhvillojnë aftësinë e nxënësve kur ata ndihen të aftë të realizojnë një punë që dëshirojnë.

-Advertisement-

Libri është një album i paplotësuar, një udhëzues për punën, jetën dhe veprimet. Është i dedikuar veçanërisht për nxënësit e shkollës fillore.



Anëtarësohu në grupin e Infokus në Viber: GAZETA INFOKUS – VIBER – ANTARËSOHU

Dhe në grupin e Infokus në Facebook: GAZETA INFOKUS – FACEBOOK – ANTARËSOHU

BKT Kosova, Sponsor krenar i Komitetit Olimpik të Kosovës, uron përzgjedhjen e Republikës së Kosovës si nikoqire e Lojërave Olimpike…

Të tjera