Lajme

Vajrat motorike të dyshimta, ministrja Hajdari merr një vendim

Autori: Gazeta inFokus 16:16 | 12 November 2021

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) njofton se ministrja Rozeta Hajdari, ka marrë vendim për vajrat motorike, shkruan Gazeta Infokus.

Inspektorati i Tregut, që vepron në kuadër të MINT-it, në mbështetje të politikave dhe qeverisjes të ministres së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë,  Rozeta Hajdari, ka filluar kontrollimin e tregut të brendshëm të produkteve të vajrave motorike.

“Me këtë rast ka hasur në vajra motorike pa prejardhje, që d.m.th kanë hyrë në tregun e brendshëm në rrugë jo ligjore (si pasojë e kontrabandimit të mallrave). Pastaj në bazë të rezultateve të testimit dhe verifikimit të mostrave ka rezultuar se ka mospërputhje të përbërjes dhe sasisë të deklaruar në etiketën e produktit”, thuhet në njoftimin e MINT.

Njoftimi i plotë:https://mint.rks-gov.net/Page.aspx?id=1%2C3%2C1210&fbclid=IwAR2_nqA0xR8NPnQmz3WbQqDP4OTa8z2sO_QcTd1yfcZMZjusrK2iwOPPgrM

Në këtë vegëz e gjeni Vendimin për vajrat motorike:https://mint.rks-gov.net/desk/inc/media/3A2998AA-212A-4CF9-8E50-294A9F110949.pdf?fbclid=IwAR03W1V-fHl7WS2zGOr9tnjeBYz2VAsQuzezuIBSHdgPpjLrRzyp1EMoMm0

Të tjera