Lajme

Ushtarët e KFOR-it patrullojnë në Leposaviq

Autori: Gazeta inFokus 16:37 | 18 November 2023

Disa ushtarë të batalionit Maneuver kanë kryer patrulle, duke kontrolluar lirinë e lëvizjes në Leposaviq.

Në njoftim thuhet se KFOR-i ruan një mjedis të sigurt për të gjithë njerëzit në Kosovë.

“Ushtarët e caktuar në batalionin Maneuver kryen një patrullë për të kontrolluar lirinë e lëvizjes në Leposaviq. KFOR-i ruan një mjedis të sigurt dhe të sigurt për të gjithë njerëzit në Kosovë dhe lirinë e lëvizjes në përputhje me mandatin e OKB-së USNCR 1244 të vitit 1999”, thuhet në njoftim.

-Advertisement-

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Etiketa:
BKT Kosova synon të rrisë ndërgjegjësimin lidhur me çrregullimet e spektrit të autizmit në Ditën Botërore të Ndërgjegjësimit për Autizmin

Të tjera