Lajme

UNI-Universum International College rankohet me sukses në Times Higher Education Impact Rankings 2024

Autori: Gazeta inFokus 16:03 | 19 June 2024

UNI-Universum International College është renditur në Times Higher Education Impact Rankings 2023 së bashku me 2,152 universitete nga 125 vende.

Platforma Times Higher Education (THE) publikon çdo vit listën e renditjes së universiteteve më të mira në mbarë botën, e këtë vit në listën konkurruese ka vendosur edhe UNI-Universum International College si  institucion të arsimit të lartë, në garë me universitetet më prestigjioze në botë.

Tabela vlerëson universitetet bazuar në kontributin e tyre në (SDGs) – Objektivat e Zhvillimit të Qëndrueshëm të Kombeve të Bashkuara. Vlerësimi bëhët në bazë të metodologjisë së tyrë e cila përfshin 18- të tregues të performancës që matin përformancën e një institucioni në pesë fusha: mësimdhënie, mjedis kërkimor, cilësi të hulumtimit, industritë dhe perspektivë ndërkombëtare.

-Advertisement-

Në këtë ligë botërore, UNI-Universum International College konkurron me 4 shtylla të rëndësishme sic janë: Mirëqenia dhe Qëndrushmëria, Cilësia e Edukimit, Barazia Gjinore dhe Partneriteti. Këto objektiva tregojnë angazhimin e UNI-të për të integruar një qasje inovative për të adresuar sfidat më urgjente duke përfshirë qëndrueshmërinë mjedisore, përfshirjen sociale, rritjen ekonomike dhe partneritetet.

Të qenit pjesë e kësaj lige është një arritje e rëndësishme dhe dëshmi e bashkëpunimit mes UNI- Universum International College dhe Arizona State University në sjelljen e e një standardi më të lartë për arsimin e lartë në Kosovë dhe më tej. 

TI JE UNIK! Krijo suksesin tënd, me edukim amerikan. Fuqizohu nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA. Studio në UNI duke aplikuar këtu!

Për më shumë informata, kontaktoni në: +38344144062, [email protected] ose ndiqni UNI në Facebook dhe Instagram.

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Po, Po 31 Vetura Dacia Logan shpërblim për konsumator nga ETC

Të tjera