Fun & Video

Tre gra kapen duke vjedhur lule të mbjella në Kërçovë

Autori: Gazeta inFokus 18:30 | 28 June 2020

Kamerat në objekt kanë incizuar se si tre gra vjedhin lule të mbjella nga oborri i një firme në Kërçovë.

Në incizim shihet se si heqin lulen nga saksia prej betuni dhe hynë në automjetin me tabela të Shkupit, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Publikuesi i videos thotë se gratë që kanë vjedhur lulen janë ndaluar për pauzë.

Në momentin kur një nga gratë vjedh lulen, të tjerat vëzhgojnë nëse i sheh dikush dhe vendosinlulen në qese nga burri i cili është shoferi i automjetit.

Të tjera