Uncategorized

Tradita në vigjiljen e Festës së Pranverës

Autori: Gazeta inFokus 14:52 | 20 January 2023

Nesër është vigjilja e Festës së Pranverës, ose vigjilja e Vitit të Ri Kinez  Me këtë rast,  kinezët bashkohen me familjen, për të ngrënë darkë së bashku dhe për të kremtuar festën.

UNICEF-i dhe Devolli Corporation bashkojnë forcat për fëmijët dhe të rinjtë

Të tjera