Fun & Video

Të varfër por shumë kreativë – fëmijët që bëjnë lodrat e tyre me pak gjëra-Foto

Autori: Gazeta inFokus 10:13 | 13 May 2019

Asgjë nuk mund ta ndalojë imagjinatën e fëmijës posaçërisht kur bëhet fjalë për t’u argëtuar me miqtë e tyre.

Fëmijët në mbarë botën bëjnë lodrat e tyre të preferuara nga asgjë dhe rezultatet janë me të vërtetë gjeniale, njofton Klan Kosova.

Nga kutitë e kartonit, shishet e plastikës, kutitë dhe balta janë gjërat e përditshme u jepen një shans të dytë në duart e fëmijëve krijues.

Bright Side publikoi disa fotografi për të ndarë buzëqeshjet dhe ky është qëllimi i këtij koleksioni. Fëmijët krijojnë gjëra argëtuese nga gjëra të thjeshta duke u kujtuar të rriturve të mendojnë më shumë.

Të tjera