Fun & Video

Të gjymtuar fizikisht, por… Shijoni gjenitë e futbollit me paterica (video)

Autori: Gazeta inFokus 15:00 | 11 June 2019

Tre futbollistët e një ekipi japonez të të gjymtuarve (me njërën këmbë) u bënë “viralë” në rrjetet sociale. Kjo, për shkak të pasimeve të sakta në distancë, stopimit dhe udhëheqjes së topit, krosimit preçiz me njërën këmbë (vendin e tjetrës e zë paterica), goditjes së saktë me kokë të të tretit dhe… gol.

Mendoni se goli shënohet në “kuadratin” e mbrojtur nga një portier normal, me të dyja këmbët. Skena mbresëlënëse, edhe pse në kushtet e kufizimeve të skajshme fizike. Gjeni të vërtetë futbolli me paterica…

Të tjera