Fun & Video

Të gjithë mund t’i bëni këto truqe ‘magjike’ (Video)

Autori: Gazeta inFokus 10:19 | 16 May 2017
Truqet magjike kanë filluar shekuj më parë, dhe njerëzit që i praktikonin këto, lehtë mund të mashtronin popullin, i cili i emërtonte magjistarë, shkruan lajmi.net

Ata janë endur nëpër shkolla, duke ju treguar fëmijëve truqet, e përmes fjalëve magjike që i thoshin shtonin bindjen se vërtetë dinë të bëjnë veprime të veçanta, që nuk mundet t’i bëjë askush tjetër.

Por, në videon më poshtë do të kuptoni se të gjithë mund t’i bëni po të njejtat truqe, e disa prej tyre madje i keni të përcjellura në çdo hap se si duhet vepruar.

Shikojeni.

Etiketa:
Rëndësia e shkathtësive kompjuterike për studime

Të tjera