Lifestyle

Të gjithë mund të shikojnë kopshtin e bukur … por shumë pak mund të pikasin iguanën mes bimësisë brenda 15 sekondave (fotot)

Autori: Gazeta inFokus 10:18 | 13 February 2024

Vetëm ata me aftësi të veçanta observimi mund të dallojnë iguanën e fshehur mes bimëve të ketij parku.

Zvarraniku i fshehur mund të gjendet në kohë vetëm nga më të sprovuarit e iluzioneve të mendjes e shqisave.

Gjethet e bimët e gjelbra bëjnë një përzierje interesante dhe fshehin kafshën e vogël, por me përqendrimin e duhur mund të arrini të zgjidhni iluzionin manipulues.

-Advertisement-

Përgjigjen e gjeni gjithsesi në fotogaleri, madje mund të vijoi të sprovomi inteligjencën tuaj me një tjetër iluzion.

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Comodita po tërheq klientë seriozë në Panarin IMM, në Këln të Gjermanisë

Të tjera