Auto&Tech

Tashmë mund të ndryshoni përmbajtjen e mesazheve në WhatsApp, ja si funksionon

Autori: Gazeta inFokus 10:17 | 23 May 2023

WhatsApp po punon për të shtuar përditësime të reja në aplikacion dhe sëfundmi ka ardhur me një risi. Tashmë ju mund të ndryshoni përmbajtjen e mesazheve që iu dërgoni miqve tuaj në WhatsApp.

Ndryshimet mund të bëhen brenda 15 minutave nga dërgimi i mesazhit. Mjaftoni të mbani shtypur gjatë mesazhin tuaj dhe më pas të klikoni opsionin ‘Edit’. Më pas ju mund të editoni përmbajtën e mesazhit tuaj, ose gabimet drejtshkrimore.

Mirëpo, marrësi i mesazhit do të jetë në dijeni që përmbajtja e mesazhit është redaktuar, por nuk do të shfaqet përmbajtja që ju kishit dërguar më parë.

Meta njoftoi se ky ndryshim do të bëhet i disponueshëm për të gjithë përdoruesit në javët e ardhshme.

Etiketa:
Universiteti më i madh publik në SHBA vjen në Kosovë?

Të tjera