Lajme

Studio MASTER në UNI, merr Diplomë të dyfishtë Gjermane dhe leje-qëndrim të përhershëm në Gjermani

Autori: Gazeta inFokus 17:43 | 02 October 2023

Planifikoni të vazhdoni studimet Master jashtë vendit? UNI – Universum International College në partneritet Ludwigshafen University of Business and Society në Gjermani, ofron mundësinë e artë.

Planifikoni të vazhdoni studimet Master jashtë vendit? UNI – Universum International College në partneritet Ludwigshafen University of Business and Society në Gjermani, ofron mundësinë e artë. Fillo studimet Master në UNI – Universum International College dhe vazhdo vitin e dytë në Gjermani dhe merr diplomë të dyfishtë nga Ludwigshafen University of Business and Society dhe UNI. INFORMOHU KËTU: https://universum-ks.org/kerko-info/ Studentët e nivelit MASTER në kuadër të këtij partneriteti përfitojnë: ✔️Diplomë të dyfishtë:MBA në Menaxhment të Biznesit Ndërkombëtar ngaLudwigshafen University dhe MA në Menaxhment nga UNI.
✔️Diplomë të njohur ndërkombëtarisht
✔️Sistem modular, ligjerata fizikisht apo online
✔️Punë praktike gjate studimeve në njeren nga kompanite partnere gjermane, me pagesë.
✔️Pas diplomimit, leje-qëndrim të përhershëm në Gjermani

Dhjetëra studentë kanë qenë përfitues të kësaj mundësie unike, falë këtij partneriteti (shih disa nga studentët, duke klikuar këtu).

-Advertisement-

UNI – Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA dhe #1 për inovacion (para MIT, Stanford dhe Harvard).🥇 (shih rankimin këtu)Anëtarësohu në grupin e Infokus në Viber: GAZETA INFOKUS – VIBER – ANTARËSOHU

Dhe në grupin e Infokus në Facebook: GAZETA INFOKUS – FACEBOOK – ANTARËSOHU

Formula 1 vjen në Artmotion më “i çmendur” se kurrë

Të tjera