Lifestyle

Studimi i ri, ja mosha kur epshi seksual tek femrat arrin kulmin!

Autori: Gazeta inFokus 13:02 | 22 February 2021

Është menduar se femrat e ariijnë epshin seksual më vonë se meshkujt, por një studim i ri i bërë së fundmi përmbys çdo gjë që kemi menduar deri tani.

Nëse hulumtimet e kaluara kanë treguar se libidoja e grave është në maje në vitet e tyre të 30’ta, hulumtimet e reja sugjerojnë se kjo mund të mos jetë e vërtetë.

Të dhënat e reja sugjerojnë se gjysma e grave kanë zbuluar se dëshira e tyre seksuale ishte më e madhe mes moshës 18 dhe 24 vjeç. Dhe një në katër prej të anketuarve kishin thënë se seksin më të mirë të jetës e kishin përjetuar mes moshave 18 dhe 20 vjet, shkruan Telegrafi.

Pra, këto zbulime të reja i sfidojnë hulumtimet e mëhershme të cilat kanë sugjeruar se grave u merr më shumë kohë sesa meshkujve që ta arrijnë majën e epshit seksual!

Të tjera