Lajme

Sot seanca e Kuvendit të Kosovës, këto pika janë në rend dite

Autori: Gazeta inFokus 06:59 | 25 November 2021

Të enjten Kuvendi mban seancë plenare, në të cilën në rend dite janë 11 pika.

Rendi i ditës

1. Miratimi i rendit të ditës,
2. Deklarimet jashtë rendit të ditës,
3. Pyetjet parlamentare,
4. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-066 mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2022,
5. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr. 08/L-065 për Produktet Biocide,
6. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr. 08-L-022 për identifikimin elektronik dhe shërbimet e besuara në transaksionet elektronike,
7. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-029 për punimet nga metalet e çmuara,
8. Shqyrtimi i Raportit vjetor të Agjencisë së Statistikave të Kosovës për vitin 2020,
9. Propozimi i GP të LVV-së për zëvendësimin e deputetëve në komisione parlamentare,
10. Zgjedhja e zëvendësdrejtorit të Autoritetit Rregullator për Shërbimet e Ujit,
11. Zgjedha e anëtarë të Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës.

Vendi: Kuvendi i Kosovës

Koha: 10:00

Të tjera