Lajme

Sot mblidhet KQZ-ja, pritet regjistrimi i një partie politike dhe pezullimi i një tjetre

Autori: Gazeta inFokus 08:08 | 10 July 2024

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot do ta mbajë mbledhje nga ora 13:30.

Në rend dite është rekomandimi për pezullimin e partisë politike Gradanska Inicijativa Gore (GIG) dhe regjistrimi i partisë Lëvizja Përparimtare e Romëve të Kosovës.

Rendi i ditës:

-Advertisement-

1. Hyrje: z.Kreshnik Radoniqi, Kryesues i mbledhjes së KQZ-së;

2. Shqyrtimi dhe miratimi i procesverbalit Nr. 37/2024;

3. Aktivitetet e Zyrës:

1. Rekomandimi për pezullimin e partisë politike GRAÐANSKA INICIJATIVA GORE, me akronimin GIG;

2. Rekomandim për regjistrimin e partisë politike LËVIZJA PËRPARIMTARE E ROMËVE TË KOSOVËS;

3. Rekomandim për privim të përfitimit të mjeteve financiare nga Fondi për Mbështetjen e Subjekteve Politike për subjektin politik PARTIA E ASHKALINJËVE PËR INTEGRIM

4. Raport i Këshillave të KQZ:

4.1. Këshilli për Operacione Zgjedhore

1. Shqyrtimi dhe miratimi i Raportit për asgjësimin/ shkatërrimin e materialit zgjedhor për zgjedhjet e 21 prillit 2024.

2. Shqyrtmi dhe miratimi i udhëtimit zyrtar në Republikën e Shqipërisë lidhur me projektin për transparencë zgjedhore.

5. Të ndryshme;

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Rëndësia e komunikimit efektiv midis Familjes dhe Kopshtit

Të tjera