Lajme

Sot mblidhen katër komisione

Autori: Gazeta inFokus 07:30 | 28 September 2021

Gjatë ditës së sotme do të mblidhen për të diskutuar katër komisione parlamentare.

Komisioni parlamentar për Çështje të Sigurisë dhe të Mbrojtjes, Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal, Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti dhe Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale janë komisionet parlamentare që do të mblidhen sot.

Sipas njoftimeve i pari nis Komisioni parlamentar për Çështje të Sigurisë dhe të Mbrojtjes në ora 09:00 ku pritet të shqyrtohet Projektligjin për dërgimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës jashtë vendit.

Në orën 10:00 do të mblidhet edhe Komisioni për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal që do të shqyrtoj Projektligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për Festat Zyrtare në Republikën e Kosovës.

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti mblidhet në ora 11:00 dhe shqyrton Raportin vjetor të Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRrE) për vitin 2020.

Edhe Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale do të mblidhet nga ora 11:00 dhe diskuton projektligjet në procedurë.

Etiketa:

Të tjera