Fun & Video

Si është e mundur? Mënyrat më të çuditshme të parkimit

Autori: Gazeta inFokus 12:39 | 14 January 2020

Nëse është ora 9:00 pasdite dhe jeni duke shkuar në rrugën tuaj për të gjetur makinën tuaj në parking, ju e dini pothuajse se gjithçka mund të ndodhë.

Nga parkuesit e këqij deri tek hakmarrësit krijues, mund të jeni në një përvojë eksentrike, si të shihni makinën tuaj të mbuluar ose ta gjeni atë në krye të një makine tjetër.

Të tjera