Lajme

Shqyrtohet Projektligji për dërgimin e FSK-së jashtë vendit

Autori: Gazeta inFokus 06:54 | 28 September 2021

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e komisionit e mbajtura me datë 15.07.2021, 19.07.2021 dhe 27.07.2021;
3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit Nr.08/L-036 për dërgimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës jashtë vendit;
4. Nisma legjislative për hartimin e Projektligjit për komisionarin Parlamentar për FSK-në;
5. Të ndryshme.

Vendi: N204 Koha: 09:00

Të tjera