Uncategorized

Shqyrtohet projektligji për deklarimin dhe kontrollin e pasurisë

Autori: Gazeta inFokus 07:12 | 09 June 2022

Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe Kthim sot mban mbledhje.

Në këtë mbledhje do të bëhet shqyrtimi i Projektligjit për deklarimin prejardhjen dhe kontrollin e pasurisë dhe të dhuratave, me raport amendamente të Komisionit funksional për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit dhe shqyrtimi i Projektligjit për Agjencinë për parandalimin
e korrupsionit, me raport amendamente të Komisionit funksional për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit si dhe shqyrtimi i Projektligjit për Qeverinë e Republikës së Kosovës, me raport amendamente të Komisionit funksional për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillim Rajonal.

Të tjera