Lajme

Shqyrtohet projektligji i buxhetit të Kosovës për vitin 2022

Autori: Gazeta inFokus 07:06 | 17 November 2021

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Shqyrtimi i Raportit Vjetor Financiar i Agjencisë së Statistikave të Kosovës për vitin 2020;

3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit nr.08/L-066 mbi Ndarjet Buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për vitin 2022;

4. Shqyrtimi i Raportit me Amendamente i Komisionit Funksional për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti, për Projektligjin nr.08/L-029 për Punimet nga Metalet e Çmuara;

5. Të ndryshme.
Vendi: C203 Koha: 09:00

Të tjera