Lajme

Shqyrtohen nominimet për gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese

Autori: Gazeta inFokus 07:26 | 07 October 2022

Komisioni i posaçëm për shqyrtimin e kandidatëve për emërim në Gjykatën Kushtetuese sot do të mbajë mbledhje.

Ky komision ka në rend të ditës, shqyrtimin e nominimeve të kandidatëve për gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese lidhur me përmbushjen e kushteve të parapara me Kushtetutë dhe Ligj, raporton RTKlive.

Mbledhja fillon na ora 09:00.

Të tjera