Lajme

SHKUNDEN ÇMIMET për Ramazan!

Autori: Gazeta inFokus 13:03 | 24 March 2023

Rrjeti më i madh i marketeve “Viva Fresh Store” për muajin e Ramazanit ka përgatitur kampanjën e fuqishme “Shkunden Çmimet”.

Pra, gjatë gjithë muajit, në tërë Kosovën, konsumatorët do të kenë mundësi të përfitojnë pafund nga zbritjet e mëdha në shumë artikuj ushqimorë, artikuj të higjienës personale dhe shtëpiake, enë të ndryshme për gatim dhe servim, mjete pastrimi dhe kopshti, si dhe modele te ndryshme te veshmbathjeve për femra, meshkuj dhe fëmijë!

UNICEF-i dhe Devolli Corporation bashkojnë forcat për fëmijët dhe të rinjtë

Të tjera