Lifestyle

Shkencëtarët: Kënaqësinë më të madhe do ta provoni në pleqëri

Autori: Gazeta inFokus 13:26 | 13 January 2021

Sipas një studimi amerikan, jeta jonë seksuale do të arrijë kulmin në moshën 60 vjecare. Për studim janë pyetur 5,000 njerëz beqarë dhe u zbulua se gratë që nuk janë të angazhuara në një lidhje, kryejnë marrëdhënie më të mirë në moshën 66-vjeçare dhe burrat në moshën 64-vjeçare.

Terapistja Dr. Madeleine Castellanos tregon se seksi është më përmbushës dhe kuptimplotë për burrat dhe gratë single në të 60-tat sepse kanë eksperiencë, e dinë çfarë duan dhe janë të lirë të eksplorojnë dimensione të ndryshme të seksualitetit të tyre. Pra mos u shqetësoni, sepse kënaqësia që ju pret në të ardhmen do të jetë e madhe.

Të tjera