Lajme

Shënohet manifestimi kombëtar “Festa e Abetares”

Autori: Gazeta inFokus 08:07 | 17 May 2017

Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë organizon sot manifestimin kombëtar “Festa e Abetares 2017”.

Manifestimi mbahet në Pallatin e Rinisë më ç’rast fjalën e hapjes do ta mbajë ministri i Arsimit, Arsim Bajrami.

“Festa e Abetares” si manifestim tradicional, ka filluar të shënohet në vitin 2009 dhe ka karakter mbarëkombëtarë, ku përveç përfaqësuesve nga shtatë rajonet e Kosovës marrin pjesë edhe përfaqësues nga Shqipëria, Maqedonia dhe Lugina e Preshevës.

Agon Gashi në mesin e 100 Liderëve të Rinj Global: Përzgjedhet në gjeneratën e vitit 2023 nga Forumin Ekonomik Botëror…

Të tjera