Lajme

Shefqet Krasniqi: Koronavirusi mesazh i Zotit për njerëzimin

Autori: Gazeta inFokus 22:21 | 18 May 2020

Ligjëruesi në Xhaminë e Madhe të Prishtinës, Shefqet Krasniqi, ka thënë se nuk është i sigurt nëse koronavirusi u bë në laboratorë apo është mesazh nga Zoti. Megjithatë ai thotë se anon nga kjo e dyta.

Krasniqi, në “Debat Plus” ka thënë se sëmundja e koronavirusit nuk është aq e rëndë sa e ka “tutën e madhe”.

Ai ka thënë se sëmundjet paraprake si ajo e murtajës kanë qenë shumë më të rënda se kjo që është tani.

Hoxha ka thënë se megjithatë jeta e njeriut është më e rëndësishme se mbyllja e xhamive.

“Jeta e njeriut është edhe më e rëndësishme nëse rrëzohet Qabja”, tha ai.

Krasniqi thotë se për mendimin e tij kjo sëmundje është më shumë mesazh i Zotit për njerëzimin se ndonjë prodhim laboratorik i njeriut.

“Zoti ka dashur të dërgojë një mesazh të qartë njerëzimit pasi këta të fundit kanë marrë rolin e tjetërkujt në tokë. Njeriu aq shumë është rebeluar sa që mendon se është krijues”.

Hoxha thotë se zullumi dhe padrejtësitë në tokë janë shtuar më shumë se asnjëherë më parë.

Të tjera