Lajme

Serbi që deshi ti bashkohej Vetëvendosjes largohet nga Telekomi

Autori: Gazeta inFokus 12:00 | 29 November 2019

Bojan Bozovic, i cili ishte i punësuar në Telekomin e Kosovës, thotë se është larguar nga puna pa ndonjë sqarim.

Tash e 20 muaj ai ka punuar në këtë kompani, pa asnjë ditë pushimi ndërsa të premten në një postim në llogarinë e tij në facebook, shkruan se është i vetmi serb i cila ka punuar në këtë institucion dhe është larguar vetëm pasi që ka shprehur vullnetin për aderim në Vetëvendosje.

“Unë jam i vetmi serb që kam punuar në Telekomin e Kosove 20 muaj i vetmi serb, të cilit u zgjat kontrata pesë herë dhe i vetmi serb që ata i ndoqën në rrugë si qen. Unë kërkoj nga Kryeministri i ardhshëm, Albin Kurti të shqyrtojë nëse jam i vetmi serb i mbetur pa bukë vetëm sepse shpreh vullnet për aderim ne Vetëvendosje ”, ka shkruar ai.
Gjithashtu Bojan Bozovic thënë se është i vetëm serb të cilit u zgjatë kontrata pesë herë.

Më poshtë gjeni të plotë statusin e tij./Gazeta inFokus/

Miq te dashur Sot është pa asnjë sqarim kryeshefi Telekomit te Kosoves z Bedri Istrefi

vendos se nuk jam më punëtor i telekomit.

20 muaj kam punuar si punëtor me kontrat mbi veper . Pa as nje dite pushim apo pushim mjeksor .

iu binda të gjitha urdhrave të zyrtaret rejonale dhe urdhrat nga PR.

muaj më parë e dija që ai do të më linte pa punë por besoja se vendimi do të ndryshonte.

I shkrova Z. Bedri Istrfi duke i kujtuar atij që ai personalisht ne kater syteb kishte premtuar një zgjidhje ve vendim i pcaktuar .

Unë jam i vetmi serb që kam punuar në Telekomin e Kosove 20 muaj i vetmi serb, të cilit u zgjat kontrata pesë herë dhe i vetmi serb që ata i ndoqën në rrugë si qen.

 

Gjatë ditës, dhe pas këshillimit me avokatët e mi, do të kthehem përsëri në media me shumë detaje të tjera në lidhje me telekomin dhe punën time në telekom.

premtoj të këtë padrejtësi do te vendose një herë e përgjithmonë

 

Po ashtu i bëj thirrje Prokurorit të Përgjithshëm shtetrore Alexander Lumezi

Po ashtu e quaj prokurorin publik z Syle Hoxha të më ftoj dhe të ekzaminoni të gjitha pretendimet dhe provat që unë posedoj

Unë gjithashtu kërkoj kryeministrin e ardhshëm Albin Kurt për të mbrojtur mua dhe familjen time.

 

Më lejoni të përsëris .

Shteti ka një detyrim për mua sepse ajo që kam bërë për Kosovën gjatë vitit të fundit më jep të drejtën të kërkoj mbrojtje nga shteti

 

Të tjera