Fun & Video

Sa numra shikoni në foto? Ju me siguri do të gaboni

Autori: Gazeta inFokus 10:18 | 07 December 2021

Iluzionet optike dhe sfidat e mprehjes vizuale janë mjaft argëtuese. Vizatimi i sotëm u bë dhe u publikua nga një përdorues i Facebbok dhe në një kohë të shkurtër u bë viral.

Ne mund të shohim disa shifra në foto, por pyetja është: konkretisht sa numra arrini në të vërtetë të shihni?

Objektivi është për të gjetur më shumë së 4 numra, por nëse arrini të gjeni më shumë, atëherë i keni gjetur të gjithë sepse janë plot 10 numra të fshehur në këtë vizatim.

Pasi të shihni foton e zgjidhjes do marrë kuptim edhe sfida, por më duhet ta pranoj se vetë pashë vetëm katër fillimisht… Po ju?

Të tjera