Uncategorized

Rritet për 74 % shitja e policave për sigurimin e sëmundjeve

Autori: Gazeta inFokus 17:00 | 06 June 2023

Gjatë tre muajve të parë të këtij viti, respektivisht janar, shkurt dhe mars, shitja e policave për sigurimin e sëmundjeve është rritur për 74 % në raport me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar.

Duke iu referuar të dhënave zyrtare shihet se gjatë muajve janar, shkurt dhe mars të këtij viti janë shitur 97,215 polica për sigurimin e sëmundjeve, derisa në periudhën e njëjtë të vitit paraprak janë shitur 55,848 të tilla, ku shihet një rritje prej 74 %.

-Advertisement-

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Fillon aplikimi për Global Engineer Girls Kosova

Të tjera