Lajme

Rreth 500 mijë euro u mblodhën për tri orë për familjet që pësuan nga përmbytjet

Autori: Gazeta inFokus 23:29 | 26 January 2023

Rreth 500 mijë euro janë grumbulluar sonte, në mbrëmjen humanitare ‘’Bashkë ia dalim”.

Gjysmë milioni mjete, do t’iu dedikohen familjeve që pësuan rëndë nga përmbytjet si pasojë e reshjeve të shumta atmosferike që ndodhën kohës së fundit në mbarë Kosovën.

Donacionet u dhuruan nga telefonatat e qytetarëve dhe bizneseve të cilët drejtpërdrejtë u realizuan përmes gjatë transmetimit në televizion.

Pjesëmarrës të këtij organizimi ishin figura të njohura televizive në vend.

Rëndësia e shkathtësive kompjuterike për studime

Të tjera