Lajme

Regjistrimi i popullsisë, ASK-ja mban konferencë

Autori: Gazeta inFokus 07:44 | 22 April 2024

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka paraparë sot një konferencë për media.

Ata në këtë konferencë do të tregojnë për ecurinë e Regjistrimit të Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave në Kosovë.

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) mban konferencë për medie, lidhur me ecurinë e procesit të Regjistrimit të Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave në Kosovë.

-Advertisement-

Përndryshe, regjistrimi i popullsisë ka filluar më 5 prill të këtij muaji, dhe do të zgjasë deri më 17 maj.

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Studio MASTER në UNI, Merr Diplomë dhe lejeqëndrim t’përhershëm në GJERMANI

Të tjera