Lajme

Ratifikohet edhe një marrëveshje ndërkombëtare në Kuvend

Autori: Gazeta inFokus 11:41 | 19 November 2021

Gjatë seancës së sotme Kuvendi i Kosovës ka miratuar edhe një marrëveshje ndërkombëtare, shkruan Gazeta Infokus.

Deputetët e pranishëm në sallë votuan për ratifikimin e “Amendamentit nr. 1 të Marrëveshjes financiare për IPA 2018, ndërmjet Republikës së Kosovës dhe Bashkimit Evropian”.

Në sallë ishin të pranishëm 83 deputetë, ku të gjithë e votuan për, asnjë votë kundër dhe asnjë abstenim./Gazeta Infokus/

Të tjera