Lifestyle

Rastësi?/ 11 infermiere në një spital mbesin shtatzënë në të njëjtën kohë

Autori: Gazeta inFokus 11:33 | 12 May 2022

Njëmbëdhjetë punëtorë në njësinë e maternitetit të një spitali në Misuri jo vetëm që janë të zënë duke u kujdesur për pacientët e tyre, por gjithashtu po përgatiten të bëhen pacientë.

Mund të jetë ose jo një rekord, por 10 infermiere dhe një mjek presin të gjithë nga një fëmijë.

Infermieret ishin të entuziasmuar pasi për to do të ishte një përvojë e mrekullueshme dhe se ato do të kishin lidhje bashkë për të gjithë jetën, pasi do t’i ken fëmijët në të njëjtën moshë.

Etiketa:

Të tjera