Lajme

Qeveria miraton projekt-rregulloren që regjistrimi i veturave të bëhet pa pasur nevojë të paguhet tatimi në pronë

Autori: Gazeta inFokus 11:14 | 27 October 2021

Qeveria e Kosovës ka miratuar projekt-rregulloren që i mundëson qytetarëve regjistrimin e veturave pa e paguar tatimin në pronë.

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati në mbledhjen e sotme të ekzekutivit tha se shfuqizimi i udhëzimit administrativ do të mundësojë regjistrimin më të lehtë dhe më shumtë të veturave.

Qeveria ndryshoi edhe agjendën legjislative për vitin 2021, miratoi projektligjin për tokën ndërtimore dhe produktet biocide.

-Advertisement-

Po ashtu, u miratua koncept-dokumenti për vlerësimin strategjik-mjedisor.

Ndërkohë, miratuan vendimin për t’i propozuar Kuvendit, kandidatët për bordin e Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale.

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Comodita në Las Vegas Market prezanton linjat e reja të dyshekëve për tregun amerikan

Të tjera