Lajme

Qeveria ka mbajtur ankandin e letrave me vlerë

Autori: Gazeta inFokus 14:59 | 16 June 2017

Qeveria e Republikës së Kosovës ka mbajtur ankandin e radhës të letrave me vlerë, ku u ofertuan Bono Thesari 12 mujore në vlerë nominale 30 milionë euro.

Fondet e huazuara përmes këtij ankandi do të përdoren për rifinancimin e Bonove 12 mujore të emetuara më parë.

Sipas një komunikate të Ministrisë së Financave, në këtë ankand, tregu shfaqi kërkesë për blerje në vlerë 43.15 milionë euro, kurse është pranuar vetëm shuma e shpallur paraprakisht e që është 30 milionë euro.

-Advertisement-

Norma e interesit për këtë ankand ishte 0.27% vjetore.

Subscribe në YouTube: GAZETA INFOKUSI
Rëndësia e komunikimit efektiv midis Familjes dhe Kopshtit

Të tjera