Lajme

Punimet në rrjet, KEDS njofton për ndërprerjen e energjisë elektrike

Autori: Gazeta inFokus 17:02 | 07 September 2021

KEDS ka njoftuar për punimet në rrjet të cilat bëhen gjatë ditës së nesërme. Kësisoj KEDS ka njoftuar edhe për ndërprerjen e energjisë elektrike në disa komuna.

Prishtinë

1.
TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV j10 Shaban Shala (Kodi: 13000017) prej orës 10:00 deri në ora 11:00
Vendet: Rr. Shaban Shala.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.
TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV j11 Kodra e Trimave 11 (Kodi: 13000005) prej orës 11:00 deri në ora 12:00
Vendet: Kodra e Trimave 10, Kodra e Trimave 11, Kodra e Trimave 6 dhe Nexhmi Llumnica.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.
TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV j12 Kodra e Trimave 7 (Kodi: 13000006) prej orës 12:00 deri në ora 13:00.
Vendet: Kodra e Trimave, Kolovica e Re dhe Kolovica e Vjetër.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.
TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV j13 Pompat (Kodi: 13000011) prej orës 13:00 deri në ora 14:00.
Vendet: Pompat e ujit.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.
TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV j14 Qendra e Panaireve (Kodi: 13000018) prej orës 14:00 deri në ora 15:00.
Vendet: Qendra e Panaireve.
Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.
TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:
Dalja 10KV Bardhi i Madh (Kodi 15018018) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve.

Gjakovë

1.
Nga TS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:
Dalja 10kV Pataçani (Kodi: 82000001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.
Arsyeja: Demontimi i shtyllave të thyera dhe ngitja e shtyllave 12m.

2.
Nga TS 35/10kV Malisheva do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00
Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.
Arsyeja: Demontimi i shtyllave të tensionit të mesëm në degëzimin Kijevë-Stapanicë.

Gjilan

1.
TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Kllokoti (Kodi: 61065004) prej orës 11:00 deri në ora 14:00
Vendet: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekarë.
Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave 12m dhe shtrëngimi i përçuesve.

Mitrovicë

1.
Nga TS 35/10kV Shupkovci I do të ndërprehet:
LP 10kV Betonjerka (Kodi:70000104) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica.
Arsyeja: Kalimi i rrjetit nga shtyllat e vjetra në të rejat.

2.
TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00.
Vendet: Klinë Epërme, Lagjet Mecini dhe Berani, Qubrel, Kotorr, Vitak, Kastriot, Runik, Banjë, Suriganë, Radishevë, Qitakë, Leqinë dhe Tërrnovë.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Pejë

1.

TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Zallqi (Kodi: 50052003) prej orës 11:00 deri në ora 14:00
Vendet: Gurakoc Musollët, Gurakoc, Prekallë, Trubohoc, Zabllaq, Zallq, Shalonovicë, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Drejë.
Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera Shalnovicë, pastrim traseje ndërrimi i izolatorëve.

2.
TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Kastrati (kodi: 51000007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00
Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni dhe Sedefi.
Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:
Degëzimi 10kV (Kodi 40043004078-081-083-084-085-079-080) nga ora 09:00 deri në ora 16:00
Vendet: Nikaj, Korbiliq dhe Lirishtë.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

2.
TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:
Degëzimi 10 kV (Kodi: 40042002027-038-036-026-040-183-189-186-242, 258, 039, 037) nga ora 09:00 deri në ora 16:00
Vendet: Banja, Gërlicë e Epërme, Sllatinë dhe Baincë.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.
Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen kohë pas kohe sipas nevojës:
NS 10/04 kV që do të mund të mbesin pa furnizim nga ora 08:00 deri në ora 20:00 :

NS 10/04kV Rezervoari 1 (Kodi:11000018087)
NS 10/04kV Rezervoari 1 (Kodi:11000018109)
NS 10/04kV Pompat e Ujësjellësit Batllavë (Kodi:11000018120)
NS 10/04kV Labi-com (Kodi:11000020122)
NS 10/04kV Milazim Veliu rr.Sali Nivica (Kodi:11000020173)
NS 10/04kV Dukë Llullaku Balaj”AGRO TRADE&FIDOLA CONSTRUCTION (Kodi:11000020260)
NS 10/04kV Banesat e Zariqëve 2 (andej Prronit) (Kodi:11000020153)
NS 10/04kV Arbër Kryeziu “ROYAL” SH.P.K (Kodi:11000022261)
NS 10/04kV Korab Gashi”VG CONSTRUCTION” (Kodi:11000022242)
NS 10/04kV Ekrem Qarolli “Partner Dervisholli Ing”Sh.P.K (Kodi:11000017265)
NS 10/04kV NN” Mataj” (Kodi:11000017171)
NS 10/04kV Lorent Loshaj “LENTI Construction”sh.p.k (Kodi: 11000017098)
NS 10/04kV Lagjja e Spitalit 10 (R.Hajdari) (Kodi:11000017102)
NS 10/04kV e Spitalit 10 (R.Hajdari) (Kodi:11000017133)
Lagja e Spitalit 10 (R.Hajdari) (Kodi:11000017101)
NS 10/04kV privat Lirie Morina”PRINCESHA CONSTRUCTION” SHPK, (Kodi:11000022258)
NS 10/04kV Ekrem Qarolli “PARTNER&DERVISHOLLI”SH.P.K (Kodi:11000019257)
NS 10/04kV Shpk.”Partner & Dervisholli” (Kodi:11000019225)
Vendet: Rezervuari 1, Labi com, një pjesë nga rr.Sali Nivica, Agrotrade dhe Fidola Construkcion, Banesat e Zariqve 2 (anej prronit), “Royal” SH.P.K,VG, Partner Dervisholli, Mataj, Lenti construction, Lagjja e Spitalit 10 dhe Princesha Construction.
Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen kohë pas kohe sipas nevojës:
NS 10/04 kV nga ora 08:00 deri në ora 20:00 si me poshte:
NS 10/04kV Misin Deli Thaqi”LIRIMI ACL”SH.P.K (Kodi:19000025259)
NS 10/04kV Valon Vataj”KAWA GROUP”SH.P.K (Kodi:19000025074)
NS 10/04kV Rojal shpk.-Arber Kryeziu (Kodi:19000025026)
NS 10/04kV NPT “Burimi Comerc” 1 (Kodi:19000025024)
NS 10/04kV Bali Sherif Kabashi “CIMA”SH.P.K (Kodi:19000025160)
NS 10/04kV ROYAL (Kodi:19000025015)
NS 10/04kV Global Construction (Kodi:19000025020)
NS 10/04kV NPN “Fatlindi”-Musli Ramadani (Kodi:19000025021)
NS 10/04kV Naser Deliu NNT “Valoni”, (Kodi:19000025156)
NS 10/04kV Liridoni (Kodi:19000025164)
NS 10/04kV Sanije Berisha (Kodi:19000025096)
NS 10/04kV NP. Besa Comerce (Kodi:19000025023)
NS 10/04kV Lagjja e Spitalit 1 (Kodi:19000025011)
NS 10/04kV Lagjja e Spitalit 9 (Kodi:19000025014)
NS 10/04kV NS 35/10kV Burim Bajraktari”IN TIME”SHPK (Kodi:19000025161)
Vendet: Lirimi ACL, Kawa Group, Royal Shpk, Burimi Comerc, Cima Shpk, Royal, NPN Fatlindi, NNT Valoni, Liridoni, Besa Comerce, Lagja e Spitalit 1, Lagja e Spitalit 9, In Time SHPK.
Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

3.
Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet kohë pas kohe sipas nevojës:
Dalja 10kV Mati 3 (Kodi: 19000033) prej orës 08:00 – 20:00
Vendet: Një pjesë e rr. Muharrem Fejza, Ernest Koliqi, një pjesë e rr. Prekazi, një pjesë e rr. Ahmet Gashi, një pjesë e rr. Malush Kosova.
Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

09.09.2021
Punime në projekte investive

Prishtinë

1.
TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:
TS. 10/04 kV TS Komoran Udhëkryqi i Madh (Kodi: 16100005097 ) nga ora 09:00 deri në ora 17:00
Vendet: Komoran lagjja te Udhëkryqi i Madh.
Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.
Punime në projekte investive

2.
TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Nr.31 Varrezat e Jahudive (Kodi: 11000013) nga ora 09:00 deri në ora 21:00
Vendet: Varret e Jahudive, Rezervoarët, një pjesë e Matiçanit dhe Zllatari- një pjesë.
Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

09.09.2021
Punime nga palët e treta
Prishtinë
1.
TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:
TS 10/04 KV VG Construction (Kodi: 19000038032) prej orës 11:00 deri në ora 13:00.
Vendet: TS VG Construction Korab Gashi.
Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni i pranimit teknik.

Pejë
1.
TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Dardania II (Kodi 51000004) nga ora 14:00 deri në 16:00
Vendet: Pompa e Benzines Raushiq, Tregu Raushiq, Jasiqi2, Jasiqi 1, Banja, Mulliri Jusaj, Molika kontrolli teknik, Jakup Beqaj, Asfalti, Ideal Vokshi, Te Billepoja, Dardania 2, Dardania1, Dardania7 dhe Dardania 4.
Arsyeja: Vendosja e konzollave dhe shkarkuesve në shtyllë.

2.
TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:
Dalja 10kV Ujmiri (kodi: 52000001) prej orës 12:00 deri në ora 16:00
Vendet: Fabrika e kërpudhave, Rraci dhe Automekaniku.
Arsyeja: Vendosja e shtyllës 12/1600 nën linjën ekzistuese – realizimi i pëlqimit elektro-energjetik.

Ferizaj

1.
TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Komogllava (Kodi: 40000009) prej orës 09:00 deri në ora 11:00
Vendet: Komogllava dhe Gërrlica.
Arsyeja: Vendosja e konzollës sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjilan

1.
TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:
Dalja 10kV Frigoriferi (Kodi: 60061005) prej orës 09:00 deri në ora 12:00
Vendet: Rr. Vëllezërit Frashëri, rr.Qarkore, një pjesë e lagjes Dheu i Bardhë.
Arsyeja: Ngritja e ShB 12/1600 që është nën trasenë ekzistuese të largpërçuesit.

Të tjera