Lajme

Punëtorët e ATK-së fillojnë grevën

Autori: Gazeta inFokus 09:51 | 14 July 2021

Sindikata e Punëtorëve të Administratës Tatimore të Kosovës ka filluar grevën 3 orëshe (09:00 – 12:00), duke i ndërprerë të gjitha shërbimet për tatimpaguesit.

Kjo grevë është vazhdimësi e grevës paralajmëruese të mbajtur në maj të këtij viti, dhe do të vazhdojë deri në realizimin e kërkesave të tyre.

Pas përfundimit të grevës pritet të ketë konferencë për media.

Kërkesat e punëtorëve të ATK-së mbeten të njëjta, e që janë krijimi i kushteve të punës, propozim-ndryshimi i statusit të ATK-së, kompensimet e ndryshme e të tjera.

Të tjera