Lajme

Punësohen 33 persona dhe ndihmohen 13 biznese të personave me nevoja të veçanta

Autori: Gazeta inFokus 13:41 | 02 May 2017

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale Arban Abrashi ka thënë se përmes projektit”Fokusimi në aftësitë – Rritja e punësimit të grupeve në nevojë”, kanë arritur të trajnojnë mbi 150 persona me aftësi të kufizuara, të punësojnë 33 persona në biznese private, dhe të mbështesin 13 biznese të personave me aftësi të kufizuara.

Ky projekt është mbështetur nga BE ndërsa partnerët implementues ishin  HandiKos dhe Shoqata e të Verbërve të Kosovës, transmeton Infokusi.com

Postimin e plotë të Abrashit mund ta gjeni më poshtë:

Mitrev me letër drejtuar Komitetit të Helsinkit: Ka një sulm të organizuar kundër meje

Të tjera