Lajme

Promo| Gratë n’Fokus sjellë rrëfimin gruas që ngjitet majet e botës

Autori: Doresa Geci 15:39 | 20 May 2020

Nga kjo e mërkurë Gazeta inFokus sjellë emisionin më të ri kushtuar grave në Kosovë.

“Gratë në Fokus”, me Doresa Gecin do të jetë një pasqyrim i gruas së guximshme dhe të suksesshëm në vend.

Gruaja që ngjiti majat e botës do të jetë mysafirja e parë e këtij emisioni.
Alpinistja Arineta Mula tregon si po e sfidon pandeminë dhe çfarë plane po ia prishë izolimi.

Përse e ka filluar agjërimin dhe sa male ka ngjitur agjërueshëm?

Doresa Geci në emisonin e saj, sjellë rrëfimin për guximin e një gruaje për të sprovuar veten në një ambient jo fort të përshtatshëm për gratë.

“Gratë në Fokus” transmetohet këtë të mërkurë në ora 18:00 në Gazetën inFokus dhe rrjetet sociale.

Të tjera