Lajme

Prokuroria Themelore në Ferizaj mban konferencë për rastin “Brezovica”

Autori: Gazeta inFokus 14:32 | 06 January 2022

Prokuroria Themelore në Ferizaj do të mbajë konferencë lidhur me aksionin policor “Brezovica”.

Pjesëmarrës në këtë konferencë do të jenë Kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Ferizaj, Shukri Jashari, prokurori i çështjes Rasim Maloku si dhe përfaqësues nga Policia e Kosovës.

“Konferenca do të mbahet nga ora 17:00, në objektin e Prokurorit të Shtetit dhe Këshillit Prokurorial të Kosovës në Prishtinë, kati i tretë, salla e takimeve të KPK-së duke respektuar masat për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19”, thuhet në njoftimin e Prokurorisë Themelore në Ferizaj.

Të tjera