FOKUSI NË BUJQËSI

Procedohen 2 milionë euro pagesa për fermerët

Autori: Gazeta inFokus 10:38 | 11 July 2023

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural njofton se janë proceduar 2 milionë euro pagesa për fermerët në kuadër të Programit të Pagesave Direkte 2023.

Sipas MBPZHR-së, me pagesa do të vazhdohet edhe ditëve në vijim.

“Kemi filluar me realizimin e pagesave të subvencioneve! Sot kemi proceduar 2 milionë euro për pagesë për Programin e Pagesave Direkte / Subvencioneve 2023 për sipërfaqe, pas kontrollave rigoroze në teren”, shkruan ministri Faton Peci.

Ndërsa, pagesat për plehërimin dhe naftën do të procesohen pasi që fermerët i sjellin faturat si dëshmi.

“Me këtë itenzitet të pagesave do të vazhdohet edhe ditëve në vijim. Ndërsa, pagesat për plehërimin dhe naftën do të procesohen / paguhen pasi që fermerët i sjellin faturat si dëshmi”, përfundon ai.



Anëtarësohu në grupin e Infokus në Viber: GAZETA INFOKUS – VIBER – ANTARËSOHU

Dhe në grupin e Infokus në Facebook: GAZETA INFOKUS – FACEBOOK – ANTARËSOHU

Shijoni eksperiencën e re të blerjes në Meridian Express x EXFIS!

Të tjera