Lajme

Politikanët kanë anashkaluar të rinjtë (VIDEO)

Autori: Gazeta inFokus 13:19 | 30 April 2017

Politikanët në skenën politike të Kosovës nuk vlerësohen pozitivisht nga të rinjtë në Prishtinë.

Në rubrikën e përjavshme “VOX”, ata thonë se politikanët kanë shmangur problemet e të rinjve dhe qytetarëve në përgjithësi, dhe janë fokusuar në ambiciet e tyre.(Video: Bujar Tërstena)

Etiketa:
Rëndësia e shkathtësive kompjuterike për studime

Të tjera