Lajme

Policia në Gjilan shqiptoi për 11 ditë mbi 1 mijë e 500 gjoba për mosrespektim të rregullave në trafik

Autori: Gazeta inFokus 15:59 | 12 January 2022

Policia e Gjilanit nga 1 janari deri më 11 janar ka shqiptuar 1 mijë e 552 gjoba në trafik dhe 815 për mosrespektim të masave anti-COVID.

Sipas policisë, aksionet po realizohen nga Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor si dhe nga Njësitët e Stacioneve Policore në rrugët magjistrale dhe lokale në rajonin e Gjilanit.

“Lloji i kundërvajtjeve për të cilat janë shqiptuar gjoba kanë të bëjnë me: mosrespektimi i shpejtësisë së kufizuar, tejkalim në vije të plotë apo vend të ndaluar, drejtimi i mjetit pa patentë shofer, kalimi i afatit të regjistrimit mospërdorim i rripit të sigurisë, përdorimi i telefonit gjatë ngasjes, mungesë e posedimit të pajisjeve dimërore si dhe kundërvajtje tjera të ndryshme bazuar në ligjin e trafikut rrugor. Për këto kundërvajtje gjatë kësaj periudhe kohore në total janë shqiptuar 1552  gjoba”, thuhet nga policia në Gjilan.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan ka apeluar te qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionet dhe masat anti-COVID.

Të tjera