Lajme

Përsëri ndërprerje, këto vende sot do të mbesin pa rrymë

Autori: Gazeta inFokus 07:33 | 12 November 2021

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik, sot në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari i ndërprerjeve:

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

LP 10kV Keqekoll Hajkobill (kodi: 14016004) prej orës 09:00 deri 16:00

Vendet: Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode .

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

LP 10kV Suhadolli (kodi: 41000020) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Fshatrat: Fushas (Llugë), Hashanët (një pjesë), Jeta e Re (Topliqan) (një pjesë), Lagja e Re, Lepi/Lepina, Lipjan, Fushas (Llugë), N.Naselje (Lipjan) (një pjesë), Radevë, Skulla/Skulanevo dhe Suhadoll.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive

Pejë

1.

TS 35/10 kV Peja II do të ndërprehet:

LP 10kV Rugova (kodi: 50051006) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Fshatrat: Bogë, Drelaj, Dugaivë, Haxhaj, Koshutan, Kuqishtë, Leqinat, Llaz, Llutov, Maja e Zezë, Malaj, Neqinat, Pecaj, Pepiq, Reka e Allagës, Shkrel, Shtupeq, Shtupeq i Madh, Shtupeq i Vogël dhe Stankaj.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive

Prizren

1.

NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Rahoveci (kodi: 30000015) prej orës 10:00 – 15:00

Vendet: Rrugët: 13 Liqeni i Hasit, 15 Faik Çabrati (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 462 Qenë Qenaj (një pjesë), Arban (një pjesë), Atmagjë

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive

2.

Nga NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

LP 10kV Budakova (kodi: 32000008) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec.

Arsyeja: ndrrimit te shtyllave te demtuara.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10kV Mitrovica do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Lulishtja (kodi: 70000010001) nga ora 09:30 deri në ora 14:30

Vendet: Një pjesë e rr.Eset Ibishi, një pjesë e rr.Gani Musa,një pjesë e rr.Nexhip Dragaj

Arsyeja: Zëvendësimi i rrjetit ajror me kabëll ABC

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

LP 10kV Halla e Sporteve (kodi: 60063001) nga ora 00:01 deri 01:00

Vendet: Halla e Sporteve, Te Bislimi, Banesa .

Arsyeja : Mbushja e rezervareve të trafove me vaj, kontrollimi i paneleve të TU, si dhe pastrimi i trafove (planifikimi për mirëmbajtjen e trafove).

Etiketa:

Të tjera